Dragnea s-a ocupat de tot. Cutremur în PSD. S-a dat alerta printre social-democrați

Dragnea s-a ocupat de tot. Cutremur în PSD. S-a dat alerta printre social-democrați

Instanța a decis: transparență totală din partea PSD. Fostul partid de guvernare trebuie să-și facă publice sursele de finanțare și prestatorii de servicii de la mitingul "împotriva abuzurilor" din Piața Victoriei.

Curtea de Apel București a decis ca Partidul Social Democrat să facă publice sursele de finanțare cu privire la mitingul "Împotriva abuzurilor", dirijat la acea vreme de fostul președinte social-democrat, Liviu Dragnea.

Astfel, instanța a menținut o decizie similară dată de Tribunalul București, instanță inferioară și a respins recursul făcut de PSD. „Respinge recursul ca nefondat. Definitivă”, este minuta Curții de Apel.

Ne puteți urmări și pe Google News

Jurnalistul Ovidiu Vanghele, fondator al Centrului pentru Investigații Media este cel care a solicitat sursele de finanțare din partea pesediștilor, în baza Legii 544/2001 cu privire la accesul liber la informații publice.

Mai precis, în solicitarea lui Ovidiu Vanghele au specificate informații amănunțite cu privire la sursele de finanțare pentru transportul participanților la București, cât și pentru asigurarea apei și a mâncării, respectiv amenajarea locului de desfășurare a mitingului.

La mitingul "Împotriva abuzurilor" au participat în jur de 130.000 de oameni.