Iată cum „vânătoarea de vrăjitoare” împotriva președintelui îşi spune cuvântul: directorul de campanie „Trump 2020”, Brad Parscale, a raportat că rezultatul în urma scandalului a fost un val de donații pentru campanie, în valoare de 5 milioane de dolari doar într-o singură zi numind acest fenomen ca o „Uriașă bază de sprijin” și a menționat că donațiile au venit din toată țara.

Într-un tweet de ieri, șeful personalului RNC, Richard Walters, a declarat că echipa „Trump 2020” și Comitetul Național Republican (RNC),  au strâns săptămâna trecută împreună 30 de milioane de dolari, notează thehill.

Mișcarea democraţilor s-a prăbușit într-un ridicol total ieri când a apărut că așa-numita acuzare, care a susținut că Trump a presat Ucraina pentru a-l cerceta pe fostul vicepreședinte Joe Biden.

Președintele Camerei, Nancy Pelosi, a inițiat, totuşi, o anchetă formală  în justiție. Când Casa Albă a lansat transcrierea apelului lui Trump către președintele ucrainean Volodymyr Zelensky, s-a dovedit că nu există presiuni, iar însuși Zelensky a spus în timpul conferințe de presă, ieri, că „nimeni nu m-a presat”.

După ce au cerut eliberarea transcrierii cu dicuţia dintre cei doi lideri, democrații și-au pierdut dintr-o dată interesul față de acest subiect. Chiar Pelosi a recunoscut că nu a citit toată transcrierea, dar totuși a condamnat președintele pentru convorbirea cu preşedintele Zelensky.

În plus, democrații au făcut exact același lucru pentru care încearcă acum să-l învinovățească pe Trump atunci când au scris la rândul lor guvernului ucrainean în 2018, cerând să continue investigațiile privind coluziunea fantezistă cu Rusia în alegerile din 2016 din SUA.