Evenimentul Zilei > Justitie > LOVITURĂ pentru DNA Brașov. Tribunalul a dispus 23 de ACHITĂRI
LOVITURĂ pentru DNA Brașov. Tribunalul a dispus 23 de ACHITĂRI

LOVITURĂ pentru DNA Brașov. Tribunalul a dispus 23 de ACHITĂRI

Tribunalul Brașov a dispus 23 de achitări în dosarul în care DNA Brașov i-a trimis în judecată pe directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Brașov, Marius Mihailă, și pe alți nouă inculpați.

Instanța a dispus 23 de achitări, în temeiul art. 16 alin. 1 lit. a) din Codul de procedură penală – “fapta nu există” și în temeiul art. 16 alin. 1 lit. b) din Codul de procedură penală – “fapta nu este prevăzută de legea penală ori nu a fost săvârșită cu vinovăția prevăzută de lege”, scrie luju.ro.

Singurele condamnări cu suspendare aparțin lui Marius Mihailă, achitat pentru trei acuzații și condamnat la 1 an și 3 luni cu suspendare și pentru șeful Serviciului cadastru din cadrul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Brașov, Bogdan Cristea, achitat pentru șase acuzații și condamnat la 1 an și 9 luni închisoare cu suspendare.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.