Foarte mulți dintre fanii săi se întreabă dacă Simona se va mai întoarce în studioul emisiunii respective.

După câteva săptămâni, Simona Gherghe a oferit un răspuns ambiguu. Simona spune că se va întoarce în televiziune, dar nu menționează dacă este vorba despre Acces Direct sau un alt proiect.

Normal că mă întorc în televiziune. Este jobul meu, cum altfel? Nu m-am hotărât încă (n.red.  – dacă va reveni în această toamnă)”, a spus Simona Gherghe în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 39 de ani. Primul ei copil, Ana Georgia, a venit pe lume pe 23 mai 2017. Cu numai o lună înainte de naștere,  Simona Gherghe s-a căsătorit cu Răzvan Săndulescu, consultant politic.

Simona Gherghe este prezentatoarea emisiunii Acces Direct, însă, în prezent se află în concediu de maternitate. Prezentatoarea TV l-a născut pe fiul său pe 9 mai 2019, iar acesta a fost numit Vlad Ioan. Micuţul a avut la naştere 2,370 kilograme şi a obţinut nota 10 din partea medicilor.

„Vreți adrenalină pură? Faceți doi copii, unul după altul! ? Practic, n-ai timp să respiri. De multe ori, am senzația că și în somn fac ceva. Și chiar fac: planuri, calcule, îmi fac griji. Mintea mea nu mai apucă să se odihnească. Dar nu mă plâng, nu mă înțelegeți greșit. E senzațional când îi văd pe amândoi în brațele mele, sănătoși și veseli. Secretul e să ai ajutoare. Mama, soțul, o bonă, electrocasnicele…”, a scris Simona Gherghe, pe Instagram.