Cum ar fi dacă PNL va primi sprijinul PSD pentru învestitura Guvernului? Pare imposibil, dar politica întotdeauna a oferit surprize, mai ales cea românească.

Într-o postare pe Facebook, Victor Ponta anunță „Trădare pe față – Dăncilă și «gașca» au promis”. Ce au promis, te lasă mască, dar alegația lui merită cel puțin citită.

Astfel, scrie Ponta, PSD va face următorul joc:

  • votează în Parlament guvernul PNL-Orban (cum au votat și guvernul tehnocrat „Cioloș” – sper că nu ați uitat);
  • îl atacă în continuare pe Mircea Diaconu și folosesc toți banii și jurnaliștii plătiți de PSD ca să-l împiedice pe Diaconu să intre în turul 2 al alegerilor prezidențiale (Barna deja nu mai contează – este total răsuflat);
  • va spune din gură că se opune, dar va lăsa PNL să facă alegeri în două tururi pentru primari și să desființeze Secția Specială.

Relatia între Dancilă + baroni + PNL este făcută pe filiera Cosmin Gușe (noul consilier al Vioricăi) și Rareș Bogdan!”, scrie Victor Ponta, care face referire la Cozmin Gușă, proprietarul Realitatea Tv.

Culmea este că, în finalul mesajului său, Victor Ponta promite să lupte „împotriva trădătorilor care au capturat PSD și îl vând pe bucăți!”. Cu alte cuvinte, liderul Pro România se declară un apărător al social-democraților, a căror soartă îl preocupă intens.