Evenimentul Zilei > EVZ Special > Loredana Groza și Marian Ionescu – de la Direcția 5: „Bună seara iubite…”
Loredana Groza și Marian Ionescu – de la Direcția 5: „Bună seara iubite…”

Loredana Groza și Marian Ionescu – de la Direcția 5: „Bună seara iubite…”

Nu sunt mulți cei care își mai amintesc că celebra Loredana, cunoscută în anii ’80, cu tot cu numele său de familie – Loredana Groza – a avut o relație amoroasă, de durată, cu Marian Ionescu, liderul trupei rock Direcția 5.

Asta pe la mijlocul anilor ’90. Poza cu cei doi este făcută în fostul „Club 30”, din spatele hotelului Intercontinental, în clădirea unde se află acum, la demisol, unul din restaurantele lanțului Burebista, pe vremuri fosta Casă de Prietenie Româno-Sovietică, acum Arcub. Poza a fost făcută în 1994, cu ocazia lansării unui album al trupei de rock, la care a venit, evident, și Loredana, iubita lui Marian Ionescu în acel timp.

Îndrăgita cântăreață, al cărui celebru hit de pe timpul comuniștilor „Bună seara iubito” – pe versurile lui Lucian Avramescu și pe muzica regretatului Adrian Enescu – s-a căsătorit, în urmă cu mai mulți ani, cu Andrei Boncea, ex-realizator al unor emisiuni de succes al ProTV. Ei au împreună o fiică pe nume Elena.

Marian Ionescu a avut numeroase aventuri și relații cu femei frumoase și celebre. Presa mondenă spune că rockerul le-a cucerit pe rând, pe lângă Loredana, pe: Catinca Roman, Gianina Corondan, Crina Abrudan, Anna Lesko, Sorana – de la trupa ASIA, Cristina Spătar, Octavia Geamănu și Vica Blochina. De câțiva ani s-a cumințit și s-a căsătorit și el, devenind chiar și tată pentru a doua oară.

P.S. Fotografia este din arhiva personală a autorului

 

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: