De cele mai multe ori a primit mesaje laudative , care au determinat-o să continue să-și tuneze corpul.

După ultima operație, Loredana Chivu nu mai contenește să-și etaleze trupul pe plajele de pe litoralul românesc, dar și pe social media!

Blondina se afișează în cele mai indecente ipostaze și nici că-i pasă de criticile oamenilor care consideră că a cam exagerat cu…„plasticul”.

Desigur, sunt păreri și păreri. Unii o laudă, alții dimpotrivă. Nu tuturor le este pe plac modul în care se imbracă blondina pe plajă, în costume de baie cât mai minuscule, motiv pentru care vedeta a fost aspru taxată, după ce a postat o fotografie pe contul său de Instagram.

Zilele acestea, Loredana Chivu a purtat pe plajă un costum de baie minuscul, negru, care de-abia îi acoperea zonele intime.

Slipul a fost cum nu se poate mai interesant, decupat și cu foarte multă piele lăsată la vedere, mai ales…în partea de jos.

De data aceasta, Loredana a fost luată la mișto pe rețeaua de socializare de către internauți care au asociat slipul decupat al vedetei cu…masca de protecție împotriva COVID-19.

„Doamne, asta și-a pus masca la p***a! / Chiloții copilului meu sunt mai mari decât slipul tău / Ferească Dumnezeu, ce costum de baie indecent…nu știu de ce l-ai mai îmbrăcat! Și cu el, și fără el ești absolut la fel / Au înnebunit femeile, băi frate…nu mai știu cum să mai atragă atenția / Noi înțelegem că arăți bine, însă să știi că acest lucru se vede și cu un costum de baie mai decent pe tine” sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Loredana Chivu, la fotografia postată pe Instagram.

Se pare, totuși, că Loredanei nu prea îi pasă de ce spune lumea, pentru că orice s-ar spune orice comentariu bun sau rău, tot publicitate înseamnă. Iar pe Loredana, sincer, a cam uitat-o lumea, potrivit cancan.ro