Evenimentul Zilei > Monden > Loredana Chivu nu mai știe cum să atragă atenția fanilor. „Au înnebunit femeile, băi frate!”
Loredana Chivu nu mai știe cum să atragă atenția fanilor. „Au înnebunit femeile, băi frate!”

Loredana Chivu nu mai știe cum să atragă atenția fanilor. „Au înnebunit femeile, băi frate!”

Loredana Chivu surprinde din nou. Îți etalează trupul  după ultima operație estetică pe care a făcut-o.

De cele mai multe ori a primit mesaje laudative , care au determinat-o să continue să-și tuneze corpul.

După ultima operație, Loredana Chivu nu mai contenește să-și etaleze trupul pe plajele de pe litoralul românesc, dar și pe social media!

Blondina se afișează în cele mai indecente ipostaze și nici că-i pasă de criticile oamenilor care consideră că a cam exagerat cu…„plasticul”.

Desigur, sunt păreri și păreri. Unii o laudă, alții dimpotrivă. Nu tuturor le este pe plac modul în care se imbracă blondina pe plajă, în costume de baie cât mai minuscule, motiv pentru care vedeta a fost aspru taxată, după ce a postat o fotografie pe contul său de Instagram.

Zilele acestea, Loredana Chivu a purtat pe plajă un costum de baie minuscul, negru, care de-abia îi acoperea zonele intime.

Slipul a fost cum nu se poate mai interesant, decupat și cu foarte multă piele lăsată la vedere, mai ales…în partea de jos.

De data aceasta, Loredana a fost luată la mișto pe rețeaua de socializare de către internauți care au asociat slipul decupat al vedetei cu…masca de protecție împotriva COVID-19.

„Doamne, asta și-a pus masca la p***a! / Chiloții copilului meu sunt mai mari decât slipul tău / Ferească Dumnezeu, ce costum de baie indecent…nu știu de ce l-ai mai îmbrăcat! Și cu el, și fără el ești absolut la fel / Au înnebunit femeile, băi frate…nu mai știu cum să mai atragă atenția / Noi înțelegem că arăți bine, însă să știi că acest lucru se vede și cu un costum de baie mai decent pe tine” sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Loredana Chivu, la fotografia postată pe Instagram.

Se pare, totuși, că Loredanei nu prea îi pasă de ce spune lumea, pentru că orice s-ar spune orice comentariu bun sau rău, tot publicitate înseamnă. Iar pe Loredana, sincer, a cam uitat-o lumea, potrivit cancan.ro