Evenimentul Zilei > Economie > Locul unde petrecerile corporate se pot transforma în adevărate sărbători
Locul unde petrecerile corporate se pot transforma în adevărate sărbători

Locul unde petrecerile corporate se pot transforma în adevărate sărbători

Prezent de curând în peisajul bucureștean, Face Club Bucharest este cel mai mare complex din România, locul unde pot fi organizate petreceri corporate grandioase, pentru mii de persoane, sau conferințe pentru diverse lansări de produse.

Dezvoltat în incinta ROMEXPO, pe o suprafață de 3.000 mp, proiectul a fost gândit astfel încât să răspundă și celor mai exigente cerințe. Câteva detalii, în acest sens, sunt mai mult decât edificatoare: spațiul a fost împărţit într-un club de noapte, mai multe săli de evenimente de tip ”ballroom” şi un restaurant de fine dining, toate construite la dimensiuni impresionante.

Orientativ, pentru cei care caută acum locul ideal să petreacă, sunt trei variante punctate de reprezentanții clubului: Face Club, dispus pe 1.600 mp, cu o capacitate pentru 2.000 de persoane, Face Social Events, care acoperă o suprafață de 700 mp și este spațiul perfect pentru 600 de persoane, și Face Kusin, cu 1.500 mp outdoor și 900 mp indoor, pentru 1.200 persoane.

Pentru dezvoltarea proiectului, investitorii nu au urmat un anume model ci, mai degrabă, au studiat expansiunea corporaţiilor din ultimii ani şi au ajuns la concluzia că Bucureştiul chiar ducea lipsă de o zonă de entertainment la scară mare.

Așadar, clubul a fost gândit şi amenajat pentru a crea o experienţă unică de entertainment. Pe ecrane imense, dispuse pe 600 de metri, pot fi proiectate imagini spectaculoase. De asemenea, tavanul se poate transforma cu ajutorul unei imagini care să reprezinte un cer senin, plin de stele, un decor unic în peisajul cluburilor bucureştene.

Un amănunt demn de luat în seamă este și meniul corporate, semnat de celebrul chef Martin White, care propune tuturor clienților o experiență culinară inedită, cu ingrediente proaspete, alese cu mare grijă.

Iar ca informație de detaliu pentru cei care nu se pot despărți de propriile autoturisme, Face Club Bucharest (Piața Presei Libere nr. 3-5) dispune de o parcare gratuită ce poate susţine prezenţa a peste 400 de maşini.