Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea ȚINE UȘA deshisă pentru UNPR
Liviu Dragnea ȚINE UȘA deshisă pentru UNPR

Liviu Dragnea ȚINE UȘA deshisă pentru UNPR

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea i-a anunțat astăzi pe progresiști că este dispus să reia discuţiile cu ei în privința unei colaborări.

"Am discutat aseară cu cei de la UNPR. Mi-au transmis că decizia lor este să meargă singuri în alegerile parlamentare. Rămânem în continuare foarte buni colaboratori, dar, dacă aceasta este decizia politică, noi le-am dorit foarte mult succes. (...) La despărţire eu le-am transmis partenerilor din UNPR că noi suntem tot acolo şi oricând vor să reluăm discuţiile suntem deschişi", a spus Liviu Dragnea.

PNL va merge singur în alegerile parlamentare, conform deciziei luate luni, cu unanimitate de voturi, de Biroul Politic Naţional al liberalilor.

Cei doi copreşedinţi liberali au arătat că protocoale de colaborare parlamentară se vor realiza după alegeri, iar în sesiunea de toamnă vor exista colaborări punctuale în Parlament.

"Vedem cine intră în Parlament, care este scorul fiecăruia. Aşa este corect şi aşa s-a făcut întotdeauna şi nu numai în România. Lucrurile acestea le vom discuta. PNL merge singur în alegeri", a subliniat Blaga.  

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: