Liviu Dragnea a mai precizat că PSD nu va da jos premierul dat de partid pentru o propunere a opoziției.Pe de altă parte, liderul interimar al PSD a adăugat însă că vor exista totuși discuții în partid legate de poziția lui Victor Ponta, dar importantă este decizia premierului, informează Mediafax.

"Răspunsul nostru legat de moţiunea de cenzură pe care PNL o va depune în Parlament este unul foarte simplu: nu poate fi o solicitare serioasă. Noi nu dăm jos premierul nostru prin votarea unei moţiuni de cenzură depusă de opoziţie. Aşa ceva nu se poate face politic, uman. N-ar fi o abordare serioasă din partea noastră. Dacă noi vom avea vreodată, ca partid, vreo problemă cu premierul nostru, care este Victor Ponta, ar fi o discuţie care se tranşează în interiorul partidului şi se procedează altfel. Nu ne ducem noi să ne aliem unei moţiuni de cenzură a opoziţiei. Cred că nici dumnealor n-ar face aşa ceva", a spus liderul PSD.

"Vom avea discuţii în partid, dar este importantă şi decizia premierului. Noi avem un prim-ministru, avem de guvernat o ţară, sunt probleme, nu suntem ipocriţi", a mai spus Liviu Dragnea.

Alina Gorghiu a declarat că liberalii au început deja discuțiile cu partidele politice pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Ponta, care va fi depusă luni.  Aceasta a mai afirmat că speră ca, până săptămâna viitoare când urmează să aibă loc discuţii cu partidele din coaliţia de guvernare, Oprea și Dragnea să dea dovadă de ”echilibru și prudență”.