Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea, despre VALERIU ZGONEA: ”Ce STĂPÂNI a avut… Ce stăpâni are… Cine l-a PĂCĂLIT…”
Liviu Dragnea, despre VALERIU ZGONEA: ”Ce STĂPÂNI a avut… Ce stăpâni are… Cine l-a PĂCĂLIT…”

Liviu Dragnea, despre VALERIU ZGONEA: ”Ce STĂPÂNI a avut… Ce stăpâni are… Cine l-a PĂCĂLIT…”

Liviu Dragnea, aflat la emisiunea ”Dosar de politician” de la postul B1 TV, moderată de Silviu Mănăstire, a declarat afirmațiile lui Valeriu Zgonea l-au surprins și că nu a vrut să participe la ședința în care Președintele Camerei Deputaților a fost dat afară din PSD.

”Eu cred că Valeriu Zgonea a avut o comunicare foartă bună cu președintele  Klaus Iohannis. (…) Nimeni nu știa ce evoluție va avea PSD după ce am fost condamnați. Atunci, Valeriu Zgonea a ezitat să-și depună demisia. Atunci a folosit niște cuvinte care au stârnit foarte mult. (…) Eu am propus retragerea sprijinului politic. El a avut o reacție pe care nu am mai văzut-o în PSD, care m-a mirat și pe mine. Eu nu am vrut să particip la acea ședință în care a fost dat afară. Mulți spun că a vrut să fie dat afară. Ce stăpâni a avut, ce stăpâni are… cine l-a păcălit…”, spune Liviu Dragnea despre plecarea lui Valeriu Zgonea din PSD.

În aceeași emisiune, Liviu Dragnea l-a mai atacat pe Valeriu Zgonea, spuânând că dacă acesta poate conduce Camera Deputaților, atunci oricine o poate face. CITEȘTE MAI MULT…