Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea: Demisia mea poate să pună partidul într-o situaţie dificilă
Liviu Dragnea:  Demisia mea poate să pună partidul într-o situaţie dificilă

Liviu Dragnea: Demisia mea poate să pună partidul într-o situaţie dificilă

Liviu Dragnea a anunţat că luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al PSD. Acesta a precizat că a primiti sute de telefoane şi mesaje de susţinere din partea colegilor, iar plecarea sa din fruntea partidului va pune PSD într-o situaţie dificilă.
Pentru partid nu va fi uşor. Nu e mare problema ca am pelcat din Guvern. Trebuie sa recunosc ca de vineri majoritatea, cred ca toate organizatiile judetene au trimis solicitari, comuncate, dincolo de telefoane, ca maine să nu demisionez din funcţie. (…) Demisia mea pune partidul într-o situaţie dificilă. Îmi  pun mandatul pe masa conducerii. Vom discuta şi dacă vom găsi împreună un mod prin care pot ajuta partidul, pentru că asta mi se cere”, a zis Dragnea la Antena 3, precizând că a avut discuţii ample inclusiv cu preşedintele PSD, Victor Ponta
 
Ministrul Dezvoltării şi Administraţiei, Liviu Dragnea, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul privind fraude la referendumul din 2012. Decizia luată vineri de instanţa supremă nu este definitivă, putând fi contestată la Completul de cinci judecători al instanţei supreme.