Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea: Dacă mi se cere, nu voi putea să refuz preluarea partidului
Liviu Dragnea: Dacă mi se cere, nu voi putea să refuz preluarea partidului

Liviu Dragnea: Dacă mi se cere, nu voi putea să refuz preluarea partidului

Într-un interviu la Antena 3, fostul președinte executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat că Victor Ponta a demisionat de la conducerea partidului, iar acum trebuie stabilită o conducere interimară, după care să fie organizat un congres. Dragnea a afirmat că „unii i-au spus” că va fi vulnerabil în fața unor instituții, dar „își asumă”.

„Unii mi-au spus că voi putea fi vulnerabil și în fața altor instituții. Dar îmi asum (…) Dacă mi se mai cere, nu voi putea să refuz, nu aș putea să trăiesc toată viața cu gândul că aș fi putut să fac ceva pentru partid și nu am făcut-o”, a declarat Dragnea. 

El a spus că este supărat pe Ponta pentru că și-a dat demisia de la conducerea partidului, dar îl înțelege, întrucât „nu este foarte stabil”. „Eu îl înțeleg, Victor trece printr-o perioadă foarte grea și nu mai este foarte stabil”, a afirmat Dragnea.

Fostul președinte executiv a mai explicat că sunt trei momente potrivite pentru organizarea unui congres al PSD: noiembrie 2015, februarie 2016 – cu 4 luni înainte de alegerile locale – sau după alegerile parlamentare.