Evenimentul Zilei > Politica > LIVIU DRAGNEA a fost AVERTIZAT!
LIVIU DRAGNEA a fost AVERTIZAT!

LIVIU DRAGNEA a fost AVERTIZAT!

Cătălin Ivan l-a avertizat pe Liviu Dragnea. “Falsificarea unor documente se pedepseşte!”, afirmă cel care a fost exclus din PSD pentru repetatele rânduri în care l-a criticat pe Liviu Dragnea.

Deşi Liviu Dragnea susţine că Ivan şi-a pierdut calitatea de membru încă din 2015, europarlamentarul a anunţat că nu a părăsit partidul.

"Din păcate, am aflat din plenul Grupului S&D că a fost cerută din partea PSD excluderea mea din grupul politic. Sunt multe presiuni care se fac asupra mea la Bruxelles, dar, din fericire, acolo funcţionează regulile şi principiile democratice”.

Legat de stilul de conducere pe care Liviu Dragnea l-a instaurat, Cătălin Ivan afirmă că  „sunt multe lucruri care au mers mai bine decât în perioada lui Victor Ponta, dar şi multe altele care au luat o întorsătură profund greşită“.

Europarlamentarul a spus că din moment ce la ultima şedinţă de Comitet Executiv Naţional nu s-a discutat absolut nimic despre el, statutul sau rămâne neschimbat, şi anume, membru PSD cu o vechime de 14 ani.

"În acest moment, având în vedere că nu s-a discutat absolut deloc despre mine în ultima şedinţa de Comitet Executiv Naţional al PSD, statutul meu a rămas acelaşi. Adică membru PSD cu o vechime de 14 ani. Nu a existat nicio decizie de excludere a mea din partid, nici în 2015, nici până atunci şi nici după. Toate documentele oficiale ale partidului, cu semnături în original, sunt într-un dosar pe care oricând îl pot pune la dispoziţia secretariatului general al PSD dacă va fi nevoie.

Cred însă că a fost doar o declaraţie neinspirată a lui Liviu Dragnea şi nu vom merge mai departe cu negarea evidenţei. Am înţeles de la purtătorul de cuvânt al partidului că ar fi verificat nu ştiu ce documente şi s-ar fi convins că nu sunt membru.

Îi atrag atenţia că falsificarea unor documente, fabricarea altora noi sau distrugerea de procese verbale sau documente de transfer se pedepseşte conform Codului Penal. Sunt convins că miza nu este într-atât de mare încât să merite că cineva să ia în calcul, chiar şi doar ca exerciţiu de imaginaţie, aşa ceva”.