FCSB avea neapărată nevoie de victorie, pentru a urca pe locul al 2-lea al clasamentului, și a trecut lejer de Hermannstadt. Oaspeții și-au marcat un autogol, în minutul 3, prin Răzvan Dâlbea, apoi Ioan Hora, atacant sosit la FCSB în această iarnă, a punctat în minutul 17. Ultima reușită i-a aparținut lui Filipe Teixeira, în minutul 90+2. Lidera clasamentului este CFR Cluj (47), urmată de FCSB (44) și „U” Craiova (42).

Gigi Becali a spus că, dintre cei trei jucători aduși în iarnă, este mulțumit doar de Ioan Hora. Adrian Stoian și Florentin Matei l-au dezampăgit pe finanțator, deși echipa sa a disputat doar două meciuri oficiale.

„Am o mică nemulțumire. Trebuia să mai marcăm două, trei goluri după pauză. Sunt mulțumit că îl văd pe Florinel Coman că e fotbalist. Asta mă încântă. E adevărat că sunt mulțumit că odată cu venirea lui Pintilii nu vom mai avea nicio problemă. Avem posesie, combinații frumoase. Nu dăm nicio șansă adversarei. Nu poți spune după un singur meci că Hora e atacantul dorit. Eu cred că din toate transferurile, Hora e cel mai reușit. Matei m-a dezamăgit”, a spus Becali la Digi Sport.

Te-ar putea interesa și: