Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. FC Voluntari a numit un manager general, dublu campion al României. Adrian Mutu, ATACAT: „E clar că n-a reușit aici”
LIGA I. FC Voluntari a numit un manager general, dublu campion al României. Adrian Mutu, ATACAT: „E clar că n-a reușit aici”

LIGA I. FC Voluntari a numit un manager general, dublu campion al României. Adrian Mutu, ATACAT: „E clar că n-a reușit aici”

Ioan Andone va conduce formația FC Voluntari în sezonul 2018 - 2019 al Ligii I. „Fălcosul” l-a criticat pe Adrian Mutu, predecesorul său.

Ioan Andone a semnat un contract cu formația FC Voluntari și a vorbit despre proiectul pe care îl are la gruparea ilfoveană. „Fălcosul” a continuat conflictul cu Adrian Mutu, început în perioada în care cei doi lucrau la Dinamo, și a afirmat că „Briliantul” a eșuat pe banca tehnică a celor de la Voluntari.

„Am acceptat oferta de a veni la Voluntari. E un nou început pentru această echipă. Sezonul trecut nu e de comentat. Voi avea foarte mult de muncă. Mă ocup și de Academie, de echipele din Liga a 3-a și a 4-a. Antrenori pe aici sunt din foștii mei elevi. Până vineri trebuie să stabilim un lot. Va fi destul de greu. Am stat un an și ceva în afara fotbalului până am acceptat să devin manager general aici. Obiectivele acestui sezon vor fi play-off-ul și câștigarea Cupei României. Ar părea cam mult față de ce s-a întâmplat în ultimul an, dar am încredere că sunt realizabile", a spus Andone.