Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. CFR Cluj a trecut fără probleme de Concordia Chiajna și a revenit LIDERA campionatului
LIGA I. CFR Cluj a trecut fără probleme de Concordia Chiajna și a revenit LIDERA campionatului

LIGA I. CFR Cluj a trecut fără probleme de Concordia Chiajna și a revenit LIDERA campionatului

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 2-0 în fața Concordiei Chiajna, într-o confruntare disputată, luni, în runda a 23-a a campionatului intern.

CFR Cluj n-a avut mari emoții în confruntarea cu formația Concordia Chiajna, desfășurată, luni, în Gruia, în etapa a 23-a a Ligii I. Gazdele s-au impus cu 2-0, goluri marcate de Paulo Vinicius (25) și Sebastian Mailat (59). După acest rezultat, ardelenii au urcat pe prima poziție a clasamentului, cu 52 de puncte și sunt urmați de FCSB (50) și CS „U” Craiova (44).

Primul meci e foarte greu. Știam că vom întâlni o echipă foarte bună în deplasare. Au pierdut nemeritat ultima deplasare, cu Steaua. Sunt foarte buni pe contraatac și la fazele fixe. Știam că introduc două vârfuri înalte. Dacă Bud înscria la acea ocazie, altul era rezultatul. De la venirea domnului Moldovan s-a schimbat ceva în bine acolo.

„E devreme să vorbim despre noile transferuri. S-a văzut un plus pe faza de atac. De asta i-am adus, au valoare. După pregătire am zis că Mailat și Ioniță parcă joacă de-o viață. Au bătut lovituri libere, s-au apărat, au atacat. Țucudean a făcut un meci foarte bun. Poate ar fi trebui să bată el penalty-ul. Sunt foarte mulțumit de cum a jucat. Am revăzut faza cu Omrani. A fost cam dubios acel galben. N-am înțeles de ce trebuia să ia galben. Ioniță la fel. Tot timpul primim galbene, așa, întruna. Omrani ar fi putut fi titular cu FCSB. Steaua are două zile în plus de odihnă”, a spus Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, la Digi Sport.