LIGA I: Acuzaţii de blat la meciul dintre Gloria şi CFR

LIGA I: Acuzaţii de blat la meciul dintre Gloria şi CFR

Campioana a învins Gloria după un meci ciudat, cu scorul de 3-0. La finalul partidei, Jean Pădureanu şi-a acuzat străinii din echipă de trădare.

Campioana CFR Cluj a învins-o facil luni seară, în deplasare, pe Gloria Bistriţa, cu scorul de 3-0, în ultimul meci din etapa a 15-a a Ligii I la fotbal. Campioana a "subordonat" surprinzător de uşor echipa care la mijlocul săptămânii trecute a eliminat-o din sferturile de finală ale Cupei României.

Portarul Călin Albuţ are o parte de vină la două dintre golurile încasate, fundaşul Szukala a uitat să facă marcaj la toate fazele importante, comiţând şi un penalty, iar Junior Moraes, mult-lăudatul golgheter brazilian, a fost printre cei mai slabi de pe teren. Atitudinea sfioasă a Gloriei în joc s-a păstrat şi la scorul de 0-2.

"Lordului" i-a sărit muştarul

Ne puteți urmări și pe Google News

Suspiciunile au fost întărite de mai multe declaraţii spuse "pe şleau". Jean Pădureanu, inventatorul "reciprocităţilor" şi unul dintre liderii "Cooperativei", a ieşit, surprinzător, la atac. Cel mai probabil, "Tata Jean" a ştiut de "combinaţie", dar a ţinut să arunce vina în cârca altora. E greu de presupus că la Bistriţa se poate face vreun aranjament fără ca măcar Pădureanu să "miroasă" ceva necurat.

"La penalty e problemă, o să-i atrag atenţia lui Szukala că mai are un an şi jumătate de contract cu Gloria. Va îmbătrâni pe tuşă sau să vină cu trei milioane de euro, ca să devină liber. La penalty, atunci mi-a căzut fisa. Nici handbaliştii nu dau cu mâna atât de bine! Nu vreau să explic mai multe. Pe jucătorii străini îi suspectez de blat. Din iarnă o să fac o echipă de români! Am păţit şi eu ce-au păţit mulţi conducători", a tunat Pădureanu, la GSP TV.

Gigi Becali s-a băgat din nou în seamă şi a dezvăluit un posibil preţ al vânzării. "Dacă se făcea un aranjament la meciul ăsta, să zicem că fără 200.000 de euro nu dădeau meciul. Dar pentru ce să plătească CFR-ul 200.000 de euro, dacă ei nu mai pot să se bată la titlu?", a spus patronul Stelei.

După ce a văzut reluarea golurilor, Gigi a dat verdictul: "Aaa... gata, e clară treaba! La pauză s-a întâmplat ce trebuia să se întâmple. Le-a fost frică să nu le dea Moraes gol". Becali a spus ieri că Szukala a fost oferit Stelei înainte de a ajunge la Bistriţa.

"Szukala a făcut un meci excelent cu noi în Cupă"

"Ce a zis Becali sunt aberaţii, în situaţia în care suntem nu ne arde de aşa ceva. O să vadă steliştii, la Bucureşti, pe pielea lor valoarea CFR-ului. Sunt uluit de ce a zis patronul Stelei", a reacţionat Nae Manea, antrenorul Gloriei. "E păcat că Jean Pădureanu şi-a jignit jucătorii. Szukala a făcut meciuri excelente cu noi", a replicat Iuliu Mureşan, preşedintele "feroviarilor".

"La penalty, atunci mi-a căzut fisa. Nici handbaliştii nu dau cu mâna atât de bine. Din iarnă fac echipă numai din români.", JEAN PĂDUREANU, preşedinte la Gloria Bistriţa

LIGA I - etapa a 15-a

Gloria Bistriţa - CFR Cluj 0-3 Traore (56 şi 71), Bjelanovici (85)

Gloria: Albuţ 5 - Achim 5, Năstase 4, Szukala 4, Velcovici 4 (57, Al. Tudose 4), R. Mărginean 4 (61, A. Nalaţi 3), A. Mureşan 5, S. Keita 4 (65, B. Moraes 4), Băjenaru 5, C. Petre 5, J. Moraes 4. Antrenor: Nicolae Manea.

CFR: Nuno Claro 6 - Panin 5, Cadu 4, Piccolo 5, Rada 5, Culio 5,,' T. Costa 6 (83, Kivuvu), Peralta 6, Edimar 5 (73, Bjelanovici 6), De Zerbi 5, Traore 6 (86, Leonardo). Antrenor: Sorin Cârţu.

Arbitri: Al. Tudor 5 - Cr. Nica 6, I. Timar 6; Eliminat: A. Nalaţi (69). Stadion: "Gloria" - Bistriţa; Spectatori: 4.000.