Evenimentul ZileiMondenLidia Buble și Răzvan Simion au făcut cununia religioasă în Maldive

Lidia Buble și Răzvan Simion au făcut cununia religioasă în Maldive

Lidia Buble și Răzvan Simion au făcut cununia religioasă în Maldive
Atrași de frumusețea țărilor exotice, Lidia Buble și Răzvan Simion se pare că și-au pus pirostriile în vacanță, pe nisipul fierbinte din Maldive.

Deși în acte nu sunt căsătoriți oficial, matinalul și cântăreața au optat pentru o ceremonie religioasă, din datinile locului, pentru a deveni în fața Divinității, soț și soție.

Aflați în tradiționala lor vacanță, pe insule foarte îndepărtate, Răzvan a postat pe contul lui de Instagram mai multe fotografii care lasă de înțeles că el și Lidia și-au unit destinele, în fața lui Dumnezeu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pornind de la poza cu Lidia, îmbrăcată în alb și aranjată puțin prea mult doar pentru o ieșire la plajă, dar și de mesajul „Spune-mi DA” (Say „I DO”), colegii și apropiații au devenit ferm convinși că Răzvan s-a ținut de o promisiune mai veche: prezentatorul a spus că îi va face o nuntă surpriză. De altfel, Răzvan Simion nu a ratat niciodată ocazia de a face gesturi pline de romantism pentru blondă.

Mai mult, Simion a mai postat o poză cu masa lor pe care se aflau două cupe de șampanie, însoțite de două căpșuni îmbrăcate în ciocolată și ornate pe stilul „mire și mireasă”.

Și-a dorit mult o nuntă, ca să-l poată prezenta tatălui

Întrebată dacă se va mărita cu prezentatorul TV, vedeta a declarat: „Slavă Domnului! Îmi doresc să facem și pasul acesta, dar sunt convinsă că totul se va întâmpla la momentul potrivit. Noi nu ne dorim să forțăm absolut nimic. Vrem să lăsăm lucrurile să curgă natural. În momentul în care va veni să mă ceară de soție, mai întâi trebuie să meargă la tata. Atunci va fi și momentul în care ei doi se vor cunoaște. Tata mi-a zis că vrea să-l cunoască atunci când va avea gânduri serioase de căsătorie”. Viorel Buble este pastor penticostal și nu a privit cu ochi buni relația pe care fiica sa a început-o cu Răzvan Simion în urmă cu trei ani.


Accesează: