Evenimentul Zilei > Monden > Lidia Buble, distrusă după despărțirea de Răzvan Simion. Cine o ajută să facă față problemelor
Lidia Buble, distrusă după despărțirea de Răzvan Simion. Cine o ajută să facă față problemelor

Lidia Buble, distrusă după despărțirea de Răzvan Simion. Cine o ajută să facă față problemelor

Lidia Buble este ajutată de familia ei pentru a trece peste despărțirea de Răzvan Simion.

Lidia Buble a fost marcată de despărțirea de Răzvan Simion, după o relație care a durat câțiva ani. Pentru a trece mai ușor peste această perioada dificilă din viața ei, vedeta a fost ajutată de părinți dar și de frații și surorile ei.

Cântăreața a povestit despre viața ei sentimentală, dar și despre carieră, în cadrul unui interviu. Anul 2020 nu a fost unul prea fericit pentru Lidia Buble, ea despărțindu-se de Răzvan Simion. Vedeta povestește că singurele lucruri care nu s-au schimbat în viață ei sunt vizitele pe care le face acasă, la Deva, unde se întâlnește cu părinții ei și cu surorile mai mici.

“Încă nu am terminat adaptarea”

“Încă nu am terminat adaptarea. Dar încet-încet, împreună cu întreaga mea echipă, știu că putem face posibil acest lucru. În acest moment, poate că suntmai atentă în privința cheltuielilor și, cu siguranță, prioritățile mele s-au schimbat. (…). Depărtarea este singură chestiune care ne cam încurcă în timpul anului, iar atunci când am puțin timp sau drum în zonă, dau o fugă până acasă. Iar dacă surorile mele sunt acolo, atunci totul arată exact ca în copilărie. Supă de pui cu tăiței de casă și prăjiturile mamei mă fac să mă transpun în acei ani, de fiecare dată.

Nu neapărat dojeneală. Mai nou, toată lumea oferă diverse învățături sau predici pe care le-am auzit și în biserică și care, parcă acum, de când am trecut de 27 de ani, sunt mult mai importante, intens trăite și simțite”, a mărturisit artista.

“Tata m-a învățat că, într-o răzbunare, consumi mai multă energie decât poți câștiga prin iertare”

Lidia Buble a explicat rolul important pe care îl au părinții ei în această perioadă dificilă din viața ei. “Noi obișnuim să mergem la pastor, nu la psiholog și da, este normal ca tatăl meu și fratele, care l-a urmat la slujba bisericii, să fie și buni sfătuitori. Familia mea știe totul despre mine, nu mă ascund de ei. Este și complicat să mai ascund lucruri despre mine, mai ales că apar în tot felul de ziare (n.r.: a zâmbit)”., a povestit Lidia Buble.

Cântăreața a dezvăluit care a fost cel mai bun sfat primit de la părinții săi. “Mama m-a învățat să fiu ordonată și să fac lucrurile pe rând, iar tata m-a învățat că, într-o răzbunare, consumi mai multă energie decât poți câștiga prin iertare”, a spus Lidia Buble.

Lidia Buble vrea să plece din țară

Vedeta a lăsat să se înțeleagă că nu ar spune: “Nu!” unei plecări din România.

“Încă mă gândesc, pentru că nu este, în acest moment, cea mai mare dorință a mea. Îți iei o casă atunci când vrei să te stabilești acolo. Așa că, dacă lucurile vor merge bine pe plan internațional, poate va fi altă destinația în care voi alege să cumpăr o casă, cine știe?”, a mai declarat Lidia Buble, potrivit cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: