“Regretele domnului Dragnea și părerile sale de rău ar trebui să fie îndreptate în primul rând către alianțele pe care propriul partid le-a făcut cu PDL în județe precum Neamț, Mehedinți și Suceava. În aceste condiții, domnul Dragnea  nu vede decât o parte a adevărului și anume aceea care îi convine, dar care este și mai puțin relevantă", se arată în comunicatul de presă transmis presei de Puiu Hașotti.
Liderul liberal a mai punctat, ironic și că Dragnea a fost un important membru al PDL.

"Nu știu de ce, dar cu ocazia declarației sale, mi-am amintit că domnul Dragnea a fost un important membru PDL. În aceeași ordine de idei, nu trebuie să se uite faptul că PNL nu a fost de acord cu semnarea pactului de coabitare cu Traian Băsescu”, a afirmat liderul senatorilor liberali.

 "În ceea ce privește discutarea situației din teritoriu la nivelul conducerii centrale a USL, Puiu Hașotti consideră că “tocmai de aceea ar fi necesare unele adăugiri la protocolul Uniunii, astfel încât să nu existe înțelegeri locale în afara USL și nici analize subiective precum cele ale domnului Dragnea, care să aibă din partea mea replici precum cea de față.  Aș aminti tuturor membrilor PNL și PSD că cele mai periculoase neadevăruri sunt cele care conțin și câte puțin adevăr”, a mai spus Hașotti.