"Este bine că premierul Ponta și-a adus aminte că cel mai important aliat pe care-l are România sunt Statele Unite ale Americii, mai ales în ceea ce privește cooperarea în domeniul securității naționale.Este un progres evident apariția în costum de pilot militar, pentru că ultima dată când Victor Ponta a purtat un obiect kaki a fost o bască maoistă, cu o steluță roșie în cinci colțuri, imaginile mai putând fi găsite și acum pe Internet", a spus Scutaru.

Acesta a adăugat însă că lipsesc niște scuze referitoare la ieșirea absolut prostească a consilierului său onorific Ionel Blănculescu la adresa prezenței militare americane în România.

"Premierul trebuia până acum să renunțe la asemenea oameni care prin declarațiile lor produc prejudicii de imagine României. Nu numai că nu l-a demis pe Blănculescu, dar nici măcar nu și-a cerut scuze față de cei care reprezintă din punct de vedere politic și militar Statele Unite și care l-au însoțit la exercițiul militar aerian de la Câmpia Turzii", a mai spus liderul deputaților PNL.