Evenimentul Zilei > Politica > Lider PNL: „Sunt MÂHNIT de atitudinea lui CIOLOŞ. Mi-aş fi dorit să fie ALĂTURI de partea bună a lucrurilor”
Lider PNL: „Sunt MÂHNIT de atitudinea lui CIOLOŞ. Mi-aş fi dorit să fie ALĂTURI de partea bună a lucrurilor”

Lider PNL: „Sunt MÂHNIT de atitudinea lui CIOLOŞ. Mi-aş fi dorit să fie ALĂTURI de partea bună a lucrurilor”

Preşedintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că şi-ar fi dorit ca Dacian Cioloş să fie ''alături de partea bună a lucrurilor'', ştiind că orice divizare a dreptei poate crea dificultăţi în ceea ce înseamnă câştigarea Preşedinţiei de către Klaus Iohannis.

„Mi-aş fi dorit ca domnul Cioloş să fie în PNL, domnia sa a decis să îşi facă altă structură, îi doresc succes. (…) Mi-aş fi dorit ca în declaraţiile publice făcute să spună că îl susţine pe Klaus Iohannis la funcţia de preşedinte al României, mi-aş fi dorit ca Dacian Cioloş, exponentul unei noi generaţii de politicieni, să fie alături de partea bună a lucrurilor, ştiind că orice divizare a dreptei poate crea dificultăţi în ceea ce înseamnă câştigarea Preşedinţiei. Klaus Iohannis va fi preşedintele României cu sau fără Dacian Cioloş, pentru că are în spate PNL. Nu pot să nu fiu supărat şi mâhnit de atitudinea lui Dacian Cioloş”, a spus Daniel Buda.

Potrivit acestuia, Dacian Cioloş avea o agendă dublă pe vremea când era premier susţinut de PNL.

„Fiecare în viaţa asta cum îşi aşterne aşa doarme. Mi-aş fi dorit mult ca Dacian Cioloş să fi fost membru al PNL, i s-au oferit toate funcţiile, mai puţin cea de preşedinte, care trebuia să fie rezultatul poporului liberal. A avut posibilitatea de a veni în interiorul PNL, partid care i-a dat toate funcţiile numite pe care le-a avut, că nu a avut niciuna câştigată în urma unui scrutin electoral – secretar de stat în Ministerul Agriculturii, ministru al Agriculturii, comisar european. PNL l-a susţinut şi pentru funcţia de premier, aflând azi că avea o agendă dublă, că se bucura de susţinerea PSD, oferindu-le facilităţi în structurile guvernamentale; vom vorbi cum au fost menţinuţi oameni ai PSD de domnul Cioloş în funcţii guvernamentale cheie de decizie”, a arătat Buda, potrivit Agerpres.