Liberty Parade la start. Surpriza vine din Marea Britanie

Liberty Parade la start. Surpriza vine din Marea Britanie

Liberty Parade, cel mai mare eveniment dance al anului, încinge atmosfera pe malul mării, pe 24 iulie. Peste 60.000 de viberi sunt aşteptaţi să ia parte la 16 ore show, de muzică electronică şi dans continuu la evenimentul care a devenit o tradiţie printre românii din toată ţara.

Caravana Liberty Parade, compusă din trei camioane descoperite în care DJ-ii mixează live, va parcurge, începând cu ora 16.00, traseul prin staţiuni, unde i se vor alătura, ca de obicei, mii de oameni. Startul se va da în Olimp, umrmând ca, spre seară, caravana să ajungă la Liberty Parade Arena, pe plaja dintre Venus şi Saturn, unde este amplasată scena.

Ajunşi acolo, petrecăreţii costumaţi cât mai original şi colorat, cu fluiere, ochelari de soare şi peruci vor intra într-o lume a sunetului, unde zeci de mii de wati se completează în mod perfect cu imaginile video de pe ecranele uriaşe, laserele şi dansatorii care se unduiesc în bătaia brizei.

Surpriza acestui an, Above&Beyond

Ne puteți urmări și pe Google News

Liberty Parade 2010 aduce fanilor muzicii dance o prezenţă specială pe scenă. Este vorba de cei 3 DJ britanici care alcătuiesc Above&Beyond, numărul 4 mondial în clasamentul realizat de publicaţia DJ Mag, cea mai înaltă poziţie ocupată de nişte britanici în acest top.

Cel mai faimos trio trance din lume este alcătuit din Tony Mc Guiness, Jono Grant şi Paavo Siljamaki. Cei trei sunt DJ, producători şi compozitori, iar show-urile lor fac să vibreze orice petrecere. Una dintre cele mai mari realizări ale Above&Beyond a fost spectacolul pe care l-au dat la Rio de Janeiro în noaptea de Revelion 2007, când au fost ascultaţi de un milion de oameni veniţi să sărbătorească trecerea dintre ani. “Facem muzică pur şi simplu. Încercăm să ajungem la sufletul oamenilor şi când vedem că publicul nostru reacţionează şi ni se alătură cu pasiune, ne bucurăm să observăm că am reuşit. Suntem o echipă de perfecţionişti, vrem să devenim din ce în ce mai buni şi credem că în general, în viaţă, colaborările aduc multe avantaje”, spun cei trei artişti. Reprezentare românească de elită

Alături de invitaţii de main, DJ-ii Vibe FM Optick, DJ Andi, Vali Bărbulescu, Vika Jigulina, Liviu Hodor, NTFO, Bogdan Popoviciu, DJ Dark, Christian Green, Mihai Popoviciu, Snatt & Vix, Lucian Bărbulescu, Paul Damixie, Carlos & Jacs şi DJ Elf alcătuiesc line-up-ul de anul acesta.

Până pe 24 iulie, viberii adevăraţi pot intra în atmosfera Liberty Parade ascultând imnul oficial de anul acesta, “Free Your Mind”- Vibers feat. Connect-R.

  • Accesul la Liberty Parade este gratuit.