Nicolle Stănese şi Alex Stanciu sunt gazdele noului matinal al Antenei 1, "Liber la vacanţă", ce va înlocui, de astăzi şi până la sfârşitul verii, emisiunea "Neatza".

De luni până vineri, de la ora 8.00, matinalul "Liber la vacanţă" ne va propune subiecte specifice perioadei estivale: modalităţi inedite de a face sport sau de a slăbi, sfaturi pentru sănătate, ponturi pentru destinaţii de vacanţă ori poveşti impresionante de viaţă sau culisele lumii mondene.

Din sumar nu va lipsi nici revista presei tabloide, detalii despre locurile unde vedetele de la noi îşi petrec concediul, dar şi interviuri cu staruri la modă.

Pe de altă parte, vedetele invitate în platou vor fi "supuse" unui test de memorie. Astfel, după ce vor viziona anumite secvenţe video, vor trebui să-şi amintească când au făcut respectiva declaraţie sau despre ce emisiune este vorba.

"Matinal de vară"

Nicolle Stănese, vedeta Antenei 1 Sibiu, şi-a făcut debutul în showbiz ca fotomodel şi este cunoscută în domeniul televiziunii mai ales din emisiunea "Raluca şi Răzvan", de la postul local al Antenei 1.

"Noua emisiune e cu siguranţă reţeta perfectă pentru dimineţi de vară cu zâmbet şi multă voie bună. Ascultăm muzica bună, dansăm, citim, trec pe la noi mulţi invitaţi, ne îndrăgostim… E un matinal de vară, de vacanţă, foarte vesel şi colorat", spune Nicolle. Alex Stanciu este unul dintre modelele preferate ale creatorului Cătălin Botezatu şi are o experienţă de 5 ani pe podium.

Alex este student în anul IV la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale", a fost cameraman la B1, iar acum ne promite "un matinal fresh, haios şi tineresc".