Evenimentul Zilei > Actualitate > Liber la torţe şi artificii la Steaua-Dinamo
Liber la torţe şi artificii la Steaua-Dinamo

Liber la torţe şi artificii la Steaua-Dinamo

Gino Iorgulescu, noul preşedinte al LPF, "încălzeşte" derby-ul Steaua - Dinamo, după ce ieri a anunţat că nu are nimic împotrivă ca sâmbătă, în Ghencea, fanii să facă uz de materiale pirotehnice.

Au mai rămas doar două zile până la derby-ul Steaua – Dinamo, meci contând pentru etapa a 21-a a Ligii I la fotbal (sâmbătă, 1 martie, ora 21.00, în direct, la Digi Sport 1).
Atât fotbaliştii, cât şi suporterii celor două mari rivale sunt pe ultima sută de metri a pregătirilor! Cei doi antrenori, Laurenţiu Reghecampf (Steaua) şi Flavius Stoican (Dinamo) încearcă să găsească partiturile ideale pentru derby, cele mai mari bătăi de cap în acest sens avându-le tehnicianul "câinilor".
Anji vrea un stelist
După înfrângerea ruşinoasă de duminică, 1-2 acasă cu Viitorul Constanţa, Flavius Stoican e hotărât să facă modificări în garnitura de bază. Astfel, mai mult ca sigur, Bălgrădean îl va înlocui pe Naumovski între buturi, iar atacantul polonez Bilinski va lua şi el loc pe banca de rezerve.
La Steaua va reveni mijoclaşul Mihai Pintilii. În schimb, Laurenţiu Reghecampf l-ar putea pierde pentru meciul de sâmbătă pe fundaşul Łukasz Szukała. Polonezul e dorit de Anji Mahacikala. Oficialii grupării din Daghestan au negociat ieri cu cei ai Stelei înregimentarea lui Szukała. Şefii de la Anji au oferit două milioane de euro pentru un transfer imediat, iar jucătorului i-au propus un contract pe trei ani, în valoare de 2,7 milioane de dolari.
Tot ieri, Gino Iorgulescu, noul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a anunţat că e de acord cu folosirea de către suporteri a torţelor şi artificiilor în incinta stadionului la partida Steaua – Dinamo.
"Spectacolul din tribună face parte din fenomenul fotbalistic. Eu sunt de acord să se facă acest spectacol, dar cu măsurile de rigoare luate de către cei care organizează. Am cerut toate aprobările de la toate organele îndreptăţite pentru ca spectacolul dorit de suporteri să poată avea loc", a spus Gino Iorgulescu.
Gino dorea derby-ul pe "Arena Naţională"
Iorgulescu a mai mărturisit că a încercat să-l convingă pe Mircea Sandu, şeful FRF, să fie de acord cu disputarea meciului Steaua – Dinamo pe "Arena Naţională". "Pentru toată lumea ar fi fost mai bine, dar echipa naţională are prioritate", a spus Gino.
17 ani au trecut de la derby-ul în timpul căruia fanii dinamovişti au incendiat o peluză din Ghencea

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: