Evenimentul Zilei > Monden > Liber la muzee. De ce nu îl duce Oana Lis pe Viorel la „Antipa”
Liber la muzee. De ce nu îl duce Oana Lis pe Viorel la „Antipa”

Liber la muzee. De ce nu îl duce Oana Lis pe Viorel la „Antipa”

Oana Lis, soția fostului primar general al Capitalei, Viorel Lis, nu precupețește nici o ocazie de a-și ironiza consortul. Și cum s-a dat liber la vizitat muzee, gluma era de neratat.

 

Ea este conștientă de faptul că e judecată mereu de cei care cred că s-a măritat din interes cu un om mult mai bătrân decât ea, așa că a ales să facă glume pe seama acestei situații.

Cel mai tare banc despre Viorel Lis și ieșirea din Stare de Urgență se găsește chiar pe contul, de socializare al Oanei Lis și a fpst scris de aceasta în urmă cu câteva zile, la puțin timp după ce s-a anunțat că se vor redeschide muzeele. „Mi-e teamă să merg cu Viorel pe 15 la Muzeul Antipa… să nu-l oprească cumva acolo”, a scris Oana Lis pe contul ei de socializare, postare care a primit aproape 1.000 de reacții din partea admiratorilor ei.

Nu este prima dată când Oana Lis face glume pe seama soțului ei. Cu doar câteva zile înainte, Oana a postat o imagine primită de la fani, în care Viorel era la „păcănele” însoțită de un comentariul sec: „15 mai, ora 07:00”, scrie wowbiz.ro.

Oana Lis este, în felule ei, o „influenceriță”, în condițiile în care doar pagina ei personală de Facebook este urmrită de peste 125.000 de persoane. Iar Oana înceracă să nu îi dezamăgească, ea postând destul de des imagini provocatoare, cu celebrul ei decolteu care l-a amețit cu Viorel în urmă cu 20 de ani și l-a făcut să-și lase soția și copiii.