Leonard Miron are o relaţie de 10 ani CU UN BĂRBAT | FOTO

Leonard Miron are o relaţie de 10 ani CU UN BĂRBAT | FOTO

Despre cunoscutul prezentator TV Leonard Miron existau zvonuri că ar prefera bărbaţii încă de mai mulţi ani. Până în acest moment însă nu exista o confirmare a preferinţelor sale amoroase.

Leonard Miron, în vârstă de 43 de ani, are o relaţie cât se poate de serioasă cu un spaniol. Relaţia nu este una secretă ci mai degrabă discretă. Cei doi au postat poze pe site-ul de socializare Facebook de la aniversarea lor de 10 ani de relaţie. Departe de România, în oraşul Reading din Anglia, Leonard Miron trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Miguel, un bărbat de origine spaniolă, fără de care fostul prezentator TVR nu concepe viaţa.

Conform celor de la Click, de curând, cei doi au sărbătorit cu mare fast zece ani de relaţie. Au organizat o petrecere la ei acasă şi au chemat câţiva amici. Nu au lipsit şampania şi tortul. Leonard a ţinut să împărtăşească acest moment special din viaţa lui cu prietenii de pe Facebook, postând fotografii de la aniversare, care-l surprind fericit, alături de Miguel.

Ne puteți urmări și pe Google News