Carmen Palade pur si simplu refuza sa convoace AGA incalcand astfel legea pietei de capital precum si dreptul fundamental al oricarui actionar majoritar.

Prin aceasta, Carmen Palade forteaza o ramanere in functie, avand ca scop final preluarea ostila a companiei, folosindu-se de problemele pe care familia Adamescu le infrunta in prezent.

Mai mult decat atat, se pare ca institutiile statului protejeaza acest abuz al doamnei Palade, dovada fiind lipsa de actiune din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), Bursei de Valori (BVB) si a Tribunalului Bucuresti. 
Actionarii au facut nenumarate demersuri legale si cereri catre institutiile competente sa solutioneze aceasta situatie abuziva.

Nota pentru editori
The Nova Group Romania detine 74,16% din actiunile Unirea Shopping Center. În structura acţionariatului se mai regăseşte SIF Muntenia (SIF4), cu 10% din titluri, în timp ce 15,8% din capital este deţinut de alţi acţionari. Compania operează centrele comerciale Unirea Shopping Center Bucureşti şi Unirea Shopping Center Braşov.

Citește și: