Evenimentul Zilei > Sport > Legendarul Mike Tyson revine în ring. Ce promite fostul campion
Legendarul Mike Tyson revine în ring. Ce promite fostul campion

Legendarul Mike Tyson revine în ring. Ce promite fostul campion

Legendarul pugilist american Mike Tyson, fost campion mondial la categoria grea, revine în ring la vârsta de 54 de ani.

Fostul campion mondial la categoria grea a anunţat că va reveni în ring, pe 12 septembrie, pentru un meci demonstrativ. Mike Tyson va lupta împotriva compatriotului său Roy Jones Jr, care este cu trei ani mai tânăr.

Meciul dintre Mike Tyson şi Roy Jones Jr. se va desfășura pe perioada a opt reprize, potrivit ESPN. Duelul va avea loc la Dignity Health Sports Park din oraşul Carson (California), într-o sală care poate găzdui 27.000 de spectatori.

Însă, ținând cont de răspândirea pandemiei de coronavirus, este foarte posibil ca lupta dintre cei doi să se desfășoare cu porțile închise.

În luna mai, Tyson a dezmințit informațiile potrivit cărora ar intenționa să boxeze, într-un meci demonstrativ împotriva rivalului său Evander Holyfield.  El a explicat că unicul scop al revenirii sale este strângerea de bani pentru acţiuni caritabile.

Fostul campion al greilor difuzează de mai multe luni pe reţelele de socializare înregistrări foarte impresionante ale sesiunilor sale de antrenament pentru a arăta că este în formă.

El nu a mai boxat, însă, de aproape 15 ani, de când a fost învins de un necunoscut la vremea respectivă, Kevin McBride. În acel meci, Mike Tyson a lăsat spectatorilor o impresie foarte proastă, iar imaginea sa a avut foarte mult de suferit.

Mike Tyson are în cariera sa un bilanţ impresionant, de 50 de victorii şi 6 înfrângeri. La rândul său, Jones Jr. a înregistrat 66 de victorii şi 9 înfrângeri, și nu a mai boxat din 2018.

Tyson a fost primul campion mondial al greilor care a deţinut titlurile WBA, WBC şi IBF. Americanul a devenit cel mai tânăr campion mondial al greilor prin victoria reuşită în faţa lui Trevor Berbick, în 1986, la vârsta de 20 de ani.

Un nutriționist celebru dezvăluie cea mai simplă cură: „Se mănâncă cu castronul”

Suferințele lui Smiley. Prin ce trece cântărețul din cauza Ginei Pistol. „Devin teroristă”

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: