Starul Barcelonei a știut cum să se eschiveze după un 2019 nu tocmai reușit, dar, la fel ca un luptător în ring, cu joc de picioare și detentă la …presă a pus mâna pe cel de-al șaselea Balon de Aur.

În „finală”, Messi s-a bătut cu Virgil van Dijk, fundașul de fier al lui Liverpool. Dacă pe teren a câștigat olandezul (Liverpool a întors în retur un 0-3 cu Barcelona, 4-0 pe Anfield!), în afara lui s-a impus Messi.

Batavul van Dijk și-a luat-o de la Perversul de pe Târgu’ Ocna, cum ar zice Cristiano Ronaldo.

Subiectul a fost comentat chiar de Leo, la decernarea trofeului, care a explicat de ce l-a „altoit” pe van Dijk, într-o parodie care face deliciul utilizatorilor de Facebook.

Iată cum a comentat Leo Messi „perversa” pe care i-a dat-o lui van Dijk.

Și-acuma tot ei cheamă poliția. Păi, ori suntem golani ori nu mai suntem.

– Voi de ce v-ați dus acolo, să vă certați?

Pentru că… Veneam de la Teiuși, jucam în capu’ străzii, jucam tenis, și veneam încoa’, veneam acasă. Și, când am venit, tata era pe jos, îl bătea, și mama la fel. Dvs în locul meu ce-ați fi făcut?

– Mie mi-au spus ceva despre un copil, că voi vreți să luați copilul acela.

Da, da, ascultați-mă. Sor-mea are un copil cu băiatul ăla, s-au îndrăgostit amândoi și-au făcut un copil. Și acum am stat de vorbă cu ei, c-am mai avut o dată scandal, să-i dea copilul 60 de minute pe zi. O oră, adică. 3600 de secunde. Și, și după aia…

– Nu vor să i-l dea?

Da, și după aia când am fost, ăștia… S-au dus cu mama, soră-mea cu mama. Dați-ne și nouă copilul, să-ș ținem și noi o oră. Și… i-am luat direct la bătaie!