Laurenţiu Reghecampf a dat de pământ cu arbitrul Cristi Balaj. "Şi-a bătut joc de noi!"

Laurenţiu Reghecampf a dat de pământ cu arbitrul Cristi Balaj. "Şi-a bătut joc de noi!"

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a criticat foarte dur prestaţia arbitrului Cristi Balaj, la derby-ul cu Dinamo (scor 2-2).

Cristi Balaj a condus meciul dintre Steaua şi Dinamo (scor 2-2), din returul semifinalelor Cupei României, după ce, săptămâna trecută arbitrase meciul din campionat, scor 1-1. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a fost nemuţumit de modul în care echipa sa a fost fluierată de Balaj şi a declarat că "centralul" a comis greşeli mari.

"Sunt foarte multe de spus: faza cartonașului roșu la Bourceanu, faultul la Momcilovici. Dacă nu dai fault, atunci dă-i cartonaș pentru simulare. La meciul cu Astra la fel. Nu mai înțeleg nimic. După ce ne-a arbitrat cum ne-a arbitrat cu Astra, ni-l dă și azi. Lui Bourceanu i-a dat roșu că jucătorul avea comoție. Păi, unde e comoția. Avea cumva RMN în buzunar şi nu vedem? S-a ridicat la 20 de secunde și a jucat 90 de minute. A fost un meci frumos, lasă jocul să curgă. Nu se poate așa ceva. Am jucat foarte bine. Ce ocazii au avut dinamoviștii chiar și cu noi în 10 oameni? Trebuie să strângem rândurile. Mai avem motive să vorbim? Acest arbitru se lasă și și-a bătut joc de noi azi", a spus Reghecampf la Digi Sport.

Ne puteți urmări și pe Google News