Evenimentul Zilei > Actualitate > Laszlo Bölöni a venit după antichităţi, nu pentru Steaua
Laszlo Bölöni a venit după antichităţi, nu pentru Steaua

Laszlo Bölöni a venit după antichităţi, nu pentru Steaua

Fostul selecţioner s-a întors în ţară ca să-şi completeze colecţia de obiecte vechi şi valoroase, nu să poarte negocieri cu vreun club din Liga I. Loţi îşi caută echipă tot în străinătate.

La Steaua continuă să fie debandadă totală. Organigrama este stufoasă, dar nu ştie stânga ce face dreapta. Mihai Stoica, noul manager general al "roş-albaştrilor", a spus ieri că scaunul lui Marius Lăcătuş este foarte solid. "Nu se poartă discuţii cu niciun alt antrenor. În primul rând, ar fi un gest nepoliticos, nesportiv faţă de cel care conduce echipa. Venirea lui Bölöni e o minciună sfruntată".

Gigi Becali este cel care a alimentat "minciuna sfruntată", susţinând că ar fi dispus să-i facă o ofertă fostului selecţioner şi chiar să-i accepte toate cerinţele, indiferent cât de costisitoare sau restrictive ar fi acestea. Gigi l-a contrazis ieri după-amiază pe Meme în privinţa actualului antrenor, dând de înţeles că Lăcătuş are în continuare sabia deasupra capului.

"Doar dacă se menţine distanţa de acum faţă de lider sau se micşorează până la pauza de iarnă, Lăcătuş rămâne", a spus Becali. Practic, "Fiara" nu mai are voie să facă niciun pas greşit, pentru că avertismentul este foarte clar.

Pasionat de "vechituri"
Laszlo Bölöni, numele cel mai des vehiculat în ultimele zile, nu va veni în Ghencea. Tehnicianul în vârstă de 57 de ani a spus la modul general că ar antrena Steaua, nu că s-ar înhăma acum la această treabă. Loţi n-a respins vehement ca altădată orice discuţie cu Steaua pentru că s-a temut ca un nou refuz categoric să nu-l întărâte pe Gigi Becali, un personaj iute la mânie şi slobod la gură.

Fostul selecţioner a venit de câteva zile în ţară, dar motivul vizitei sale n-are nicio legătură cu fotbalul. Loţi Bölöni este un mare amator de antichităţi şi şi-a petrecut majoritatea timpului căutând piese rare care-i lipseau din colecţii. Fostul tehnician de la Sporting Lisabona şi Standard Liege este un antrenor scump, şi Stelei îi este aproape imposibil să-i plătească un salariu cât de cât apropiat de cererile sale. La toate acestea se adaugă şi un buget generos, pe care cei din Ghencea nu i-l pot oferi.

8 echipe
a antrenat Laszlo Bölöni în cariera sa: Nancy, naţionala României, Sporting Lisabona, Rennes, AS Monaco, Al-Jazeera, Standard Liege şi Al-Wahda

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.