Vedeta Antenei 1 a explicat pentru DC News care ar fi momentul în care ar face acest pas, având în vedere că în prezent nu se simte reprezentată de actualii politicieni.

„Nu m-am gândit niciodată la treaba asta, la politică. Mie mi se pare că, pentru a fi om politic, trebuie să ai o abilitate de a fi populist dar nu într-un fel pozitiv, ci într-un fel în care să convingi oamenii de una şi tu, pe la spate, să faci alta.

Cel puţin pe mine asta m-au învăţat politicienii din ultimii ani care parcă nu şi-au iubit ţara, nu şi-au iubit poporul, nu şi-au iubit părinţii.

În actuala clasă politică eu nu mă văd. Dacă se va schimba ceva şi vor veni tineri deştepţi pe care eu îi văd în jurul meu, îi cunosc…

Verişori de-ai mei, verişoare de-ale mele care au făcut, cu efortul părinţilor şi care au plecat din judeţul Iaşi, unele dintre ele de la ţară şi care au ajuns la King’s College Londra, la Cambridge sau Oxford şi care au ieşit de acolo cu rezultate foarte bune…

Eu cred că tineri ca ei pot schimba viaţa politică şi dacă o pot schimba atunci sigur că putem intra şi noi, cei care ştim că vrem să facem bine.

Dar eu nu văd vreo schimbare politică, deşi vine alt partid la putere eu mă simt tot pe cont propriu, tot lăsată de izbelişte, nerespectată ca şi cetăţean al acestui stat”, a declarat Mirela Vaida.