Nicolae Oprea (UNPR), fost membru PSD și fost șef al Direcției pentru Agricultură Timiș și consilier personal al fostului președinte al CJT, Titu Bojin, a fost ales să ocupe funcția de vicepreședinte al instituției, în timpul ședinței de plen, cu 20 de voturi favorabile și 12 contra.

”Eu zic că sunt un om de echipă, cu sufletul larg deschis, voi lăsa ușa larg deschisă pentru oricine. Trebuie să recunosc că de-a lungul carierei am mai avut o gură mai mare, nu din patimă sau răzbunare”, a spus Oprea în plenul CJT.

Înainte de începerea ședinței, liderul PMP, Cornel Sămărtinean, a protestat, alături de alți față de numirea lui Oprea.  ”Asistăm la un furt masiv, o anomalie a lucrurilor, o funcție care se merită să fie a PMP. Se fac cadouri otrăvite celor de la PMP și se oferă această funcție UNPR. Aceste lucruri se fac fără să țină cont de alegeri. Dacă ar avea corectitudine, actualul președinte al consiliului județean și-ar da demisia, s-ar relua votul de la zero. PMP a rupt protocolul cu PSD. Se fură funcții!”, a spus Sămărtinean. (Foto: Adrian Pîclișan)