Evenimentul Zilei > Actualitate > Ladislau Bölöni a fost DEMIS de la Al Khor. Românul ar putea ajunge la ASA Târgu Mureș
Ladislau Bölöni a fost DEMIS de la Al Khor. Românul ar putea ajunge la ASA Târgu Mureș

Ladislau Bölöni a fost DEMIS de la Al Khor. Românul ar putea ajunge la ASA Târgu Mureș

Ladislau Bölöni a fost dat afară de șeicii formației Al Khor, după o perioadă de trei în care tehnicianul român s-a aflat la cârma trupei qatareze.

Al Khor a terminat în acest sezon pe locul 10, iar conducerea echipei i-a reproșat antrenorului în vârstă de 62 de ani că nu a adus nimic nou la echipă. După trei ani petrecuți pe banca tehnică a echipei din Qatar, Bölöni a obșinut cu Al Khor loc 7 și o finală a Campionatului Cluburilor din Golful Persic (2012-2013), locul 11 (2013-2014) și locul 10 în actuala stagiune. Cel mai probabil, românul va accepta oferta celor de la ASA Târgu Mureș pentru a ocupa funcția de președinte de onoare al liderului Ligii I. Însă, Bölöni ar putea rămâne în continuare în tările arabe. Conform site-ului alarab.qa, românul se află în tratative cu Al-Wahda,  echipă pe care a mai antrenat-o în perioada mai-septembrie 2010.

„E clar că n-am fost mulţumiţi. Locul 10 nu ne reflectă ambiţiile şi vrem mai mult pe viitor.
Trei ani cu Boloni au fost suficienţi. Era nevoie de o schimbare pe banca tehnică. Deja toate cluburile din prima ligă ştiau tactica şi ideile lui Boloni”
, au spus cei din conducere, pentru adevărul.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: