Evenimentul Zilei > Actualitate > LACRIMI și UIMIRE, în direct la TV! Cazul CUTREMURĂTOR care i-a făcut pe jurați să PLÂNGĂ. Reacția INCREDIBILĂ a lui Florin Călinescu
LACRIMI și UIMIRE, în direct la TV! Cazul CUTREMURĂTOR care i-a făcut pe jurați să PLÂNGĂ. Reacția INCREDIBILĂ a lui Florin Călinescu

LACRIMI și UIMIRE, în direct la TV! Cazul CUTREMURĂTOR care i-a făcut pe jurați să PLÂNGĂ. Reacția INCREDIBILĂ a lui Florin Călinescu

Prima ediție a sezonului 9 a emisiunii „Românii au talent” a produs emoții încă de la primele minute de difuzare. O concurentă a reușit din prima să cucerească inimile juraților cu un număr impresionant.

Emma Neagu, fiica de 15 ani a unor români stabiliți în Toronto a oferit un număr de gimnastică incredibil, cu toate că în loc de piciorul drept avea o proteză.

Povestea cumplită a concurentei i-a făcut pe jurați să izbucnească în lacrimi. 

Tânăra a fost disgnosticată acum doi ani cu cancer osos, însă această boală cumplită nu a făcut-o să renunțe la visul ei, Emma fiind sportivă de performață.

Prestația tinerei a fost urmărită de jurați cu lacrimi în ochi:

„Emma Neagu. Sunt din Toronto, Canada. Mi-am dorit foarte mult să împărtășesc pasiunea mea pentru dans și gimnastică. Aș vrea să-i ajut pe copiii care luptă cu cancerul. Acum doi ani am fost diagnoticată cu cancer osos și a trebuit să îmi amputeze piciorul”, a spus adolescenta, pe scena de la “Românii au talent”.

Florin Călinescu i-a adresat cuvinte emoționante: 

„Nu știam cum să procedez, dar dacă ai vorbit înseamnă că ești un om puternic. Să văd un copil în fața mea cu o astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire”, a spus Florin Călinescu.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.