Laborator de analize pentru depistarea alergiilor şi sterilităţii masculine

Laborator de analize pentru depistarea alergiilor şi sterilităţii masculine

Astăzi a fost inaugurat un nou laborator dotat cu echipamente unice, unde se vor efectua peste 1200 de teste, printre care analize computerizate pentru depistarea cancerului de col uterin, noutate exclusivă în România, analize pentru depistarea infertilităţii masculine şi a alergiilor.

Noul laborator Synevo este situat pe Platforma Comercială Bucureşti Militari Chiajna.

Rezultate mai rapide la testul Papanicolau

România este primul loc în Europa ca număr de decese cauzate de cancerul de col uterin.

Ne puteți urmări și pe Google News

Platforma completă de citologie în mediu lichid şi analiza computerizată a imaginii cresc cu 60% depistarea leziunilor cu risc crescut în apariţia cancerului de col uterin.

Testul Babeş-Papanicolau recoltat în mediu lichid şi prelucrat robotizat va permite o diagnosticare mai rapidă , în cel mult o săptămână, faţă de două săptămâni sau chiar luni de zile, cât durează în mod obişnuit.

De asemenea, medicul ginecolog are la dispoziţie kitul complet de teste necesare în menţinerea sănătăţii femeii: testul Papanicolau şi testarea HPV, screening prenatal prin dublu şi triplu test pe Delfia Xpress, care reduce rezultatele fals pozitive în diagnosticarea malformaţiilor fătului, precum şi gama completă de analize în diagnosticarea infecţiilor şi bolilor grave.

500 de teste pentru diagnosticarea alergiilor Specialiştii au la dispoziţie două teste necesare pentru depistarea cauzelor infertilităţii masculine, precum şi 500 de teste pentru diagnosticarea alergiilor.

Testele serologice pentru depistarea alergiilor au avanatajul că sunt non-invazive (copiii mici pot dezvolta o reacţie alergică chiar şi la o cantitate redusă de alergen, ceea ce poate duce la apariţia unui şoc anafilactic) şi este nevoie de o singură probă de sânge.