Evenimentul Zilei > Social > La un pas de moarte. O nouă descoperire macabră în Gura Șuții
La un pas de moarte. O nouă descoperire macabră în Gura Șuții

La un pas de moarte. O nouă descoperire macabră în Gura Șuții

Povestea nefericită a fost la un pas să se repete în Gura Șuții - județul Dâmbovița, unde o fetiță de 13 ani a fost ucisă cu sânge rece de un pedofil olandez, în urmă cu doar câteva luni. 

Într-o pădure din Gura Șuții, o fetiță în vârstă de 13 ani a fost găsită într-o stare deplorabilă de autorități. Aproape inconștientă, tânăra fugise acasă desculță, de frica propriului tată, care ar fi extrem de violent.

Fata în vârstă de 13 ani a fost descoperită leșinată la marginea pădurii, după ce a fost agresată de tatăl ei, care i-a reproșat că nu a avut grijă de fratele mai mic, notează Adevărul.

„La data de 14 decembrie, în jurul orei 21:10, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie, din Gura Şuţii, despre faptul că o fetiţă a fost găsită inconştienţă la marginea pădurii din zona cartierului Ivanca”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

Minora a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, iar bărbatului violent i s-a deschis un dosar penal.

În urmă cu trei luni, un alt caz cutremurător a zguduit România. Adriana Fieraru, o adolescentă în vârstă de 13 ani a fost răpită în timp ce se întorcea de la școală și apoi, ucisă pe un câmp din localitate. Johannes Visscher este autorul, un cetățean olandez.