Un model nou de SUV Dacia Duster, aflat în dotarea instituției din subordinea primăriei, a fost inscripționat greșit pe ambele portiere. Așa se face că cei care observă mașina pe stradă citesc POLTIA LOCALA, în loc de POLITIA LOCALA, cum ar fi trebuit inscriptionat. Fie graficianul, fie cel care a dat comanda a omis litera I, fapt ce a stârnit hohote de râs, imediat ce mașina și-a început raidurile de patrulare, scrie ziarulunirea.ro. Indiferent a cui este vina, cert este că autoritățile s-au făcut de râs, pe retețelele de socializare apărând postări care sancționau gafa.

„Ce aţi făcut din ţara asta, doamna Dăncilă? Aţi devenit idol pentru milioane de români şi toţi încearcă să vă imite, să vă calce pe urme, să ajungă la nivelul dumneavoastră. Respect”, a scris cineva, cu referire directă la faptul că greșeala de ortografie de pe mașina polițiștilor se aseamănă cu gafele impardonabile din ultima vreme ale premierului.

O altă persoană care a postat fotografii cu Dusterul poliţiei locale a scris că „Dăncilă a ajuns primar la Sebeş”, referindu-se, de asemenea, la repetatele greșeli gramaticale comise de premierul României.