Evenimentul Zilei > International > La Mecca se deschide un Sex Shop Halal!
La Mecca se deschide un Sex Shop Halal!

La Mecca se deschide un Sex Shop Halal!

„Halal” este un mod de viață pentru mulți adepți ai Islamului, iar sexualitatea este un subiect tabu pentru majoritatea musulmanilor. Pot fi ele combinate?

Un magazin numit Halal Sex Shop se va deschide în curând la Mecca, potrivit portalului arab Alayoum 24. Proprietarul Abdelaziz Aouragh declară că marfa din magazinul său este „certificată halal” și vizează cuplurile căsătorite care încearcă să-și îmbunătățească viața sexuală.

Aouragh explică:

„Marfa noastră nu include păpuși gonflabile, ci produse care sporesc senzualitatea și îmbunătățesc atmosfera în cuplu în relația lor sexuală.”

Halal se referă nu doar la mâncarea și băutura care sunt permise a fi consumate de musulmani, ci ghidează și modul în care sunt folosite obiectele în religia islamică.

Magazinul de la Mecca interzis musulmanilor peste 18 ani, va fi aprovizionat cu ajutorul companiei germane Beate Uhse, unul dintre cei cei mai mari furnizori de produse sexuale din Europa.

Musulmanii nu au imaginea unor persoane foarte active sexual, iar despre musulmane există părerea că sunt asuprite în căsătoriile lor, dar Aouragh vrea să schimbe aceste prejudecăți:

„Imaginea femeilor cu burqa nu este cea adevărată. Există multă dragoste și respect în Islam pentru femeile adulte. Magazinul nostru așază femeia în centrul atenției, oferă informații și răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre sex.”

Abdelaziz Aouragh, un musulman marocan, s-a consultat cu un cleric islamic din Arabia Saudită înainte de a cere autorizația pentru un Sex Shop Halal, a declarat acesta pentru AFP. Tot Aouragh a înființat și lanțul de sex-shop-uri El Asira din Amsterdam, cu câțiva ani în urmă, care acum are și o divizie online de mare succes.

Primul Sex Shop Halal s-a descis în Turcia în 2013, informează Alayoum 24. Însă informațiile despre alte asemenea magazine în orașele europene cu populații musulmane numeroase au fost infirmate.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: