Familia regală engleză a fost mereu foarte puternică atât în Europa cât şi în lume, atentă la folosirea politicii, a modei şi a stilului. Ca şi cum ar fi fost un soi de influencer. Iar acum stilul familiei regale de ieri, de astăzi şi de mâine, devine un obiect de studiu la Universitate. Se va studia nu numai istoria lor milenară, ci şi stilul lui Meghan Markle şi Kate Middleton.
Prima universitate care o va face este aceea din Glasgow, având în vedere că de curând a fost introdusă ”History of Royal fashion”, un curs despre moda familiilor regale de-a lungul istoriei celor cinci dinastii de domnitori, pentru a înţelege mai bine dictatele care provin din interiorul zidurilor Palatului Kensington, titrează Il Giornale. 
O alegere care provine mai ales din marea atenţie care este arătată zilnic hainelor purtate de Meghan Markle şi Kate Middelton. Decolteul-barcă afişat de ducesa de Sussex, de exemplu, a cunoscut o cerere incredibilă nu numai din partea femeilor britanice, ci din toată lumea. Şi accesoriile ducesei  au devenit aproape obligatorii pentru acel tip de femeie care caută ceva sobru şi elegant în acelaşi timp. Mai mult,  Meghan că este o mare „colecţionară” de pantofi, iar femeile se inspiră de la tânăra ducesă.
Cele două tinere alteţe regale, parte dintr-o dinastie, au ochii aţintiţi asupra lor fiindcă promovează stilul şi frumuseţea care  sunt sinonime puterii şi totdeauna fascinează. Ca dovadă, excesul de mediatizare  a fiecărui pas făcut de Meghan dar şi de Kate.