La bar, ca la spital: serviţi de sexy-asistente

La bar, ca la spital: serviţi de sexy-asistente

Clienţii unui club din Bucureşti, serviţi de "asistente sexy" cu eprubete cu votcă şi whisky şi "resuscitaţi" cu seringi umplute de "barmanul de gardă".

Criza le dă idei românilor. Mai ales celor care organizează petreceri pentru a-şi atrage cât mai mulţi clienţi. Drept dovadă, într-un club exclusivist din centrul Capitalei, la doi paşi de Spitalul Universitar, proprietarii s-au gândit că nu ar strica să îmbrace animatoarele în... asistente medicale. "Asistentele sexy" au servit "pacienţii" direct din... eprubete.

În plus, cei care aveau nevoie de tratament beneficiau şi de o injecţie cu licoarea preferată, oferită în pahar sau direct în gură. Evident, atât eprubetele, cât şi seringile conţineau băuturi fine: votcă, whisky sau altele, în funcţie de solicitările celor prezenţi.

"Spital sexy", la doi paşi de Universitar

Ne puteți urmări și pe Google News

"Asistente medicale şi doctori profesionişti vă vor trata, de cele mai ascunse dorinţe, cu injecţii preparate de barmanul de gardă", au anunţat organizatorii. Astfel că, mânaţi de vremea rece de afară, zeci de "pacienţi" care au ţinut să se trateze la "Emergency Party", din Club7seven, s-au "internat", la sfârşitul sătămânii trecute, la "spitalul sexy" de pe Loseaua Cotroceni, nr.11.

Curioşi de "tratamentul" care ni se va aplica, am ales această locaţie din mulţimea de oferte care îi atrăgea pe bucureşteni în cluburi, baruri sau discoteci la un sfârşit de săptămână rece.

"Sunt surprins că are atât succes. Ideea mi-au dat-o nişte prieteni, doctori de profesie, care vin deseori aici. Unii sunt chiar aici, pentru orice eventualitate...", ne-a spus, zâmbind, Alain Mina, proprietarul localului.

"O eprubetă cu votcă, vă rog!"

"În fiecare săptămână, încercăm ceva nou, în funcţie de ce vor clienţii", a mai adăugat acesta. După o săptămână în care au experimentat o seară de hip-hop, una de karaoke şi un concert al trupei Perpetuum, vinerea trecută, asistentele sexy au fost atracţia săptămânii. Au venit piţioance, băieţi de bani gata şi sportivi.

Atmosfera a început să se încingă când la mese şi-au făcut apariţia fetiţele a cărora uniformă de asistente "le intrase serios la apă". "Mamăă, ce strâmte sunt...", a exclamat un tip luat prin surprindere de costumaţia fetelor.

Servirea s-a făcut ca la spital: o sexy-asistentă purta suportul cu eprubete, iar cealaltă servea cu băutura casei fiecare client.

"O băutură fină, din partea casei", ne-a îmbiat una dintre fete... Prima eprubetă, primul pas... A urmat un adevărat maraton bahic, iar "asistentele" dansau pe ritmuri house. Când le-a văzut cum se mişcă, un pacient a "necesitat" o seringă cu votcă.

DE LA SURSĂ. "Pacienţii" mai însetaţi au ţinut să fie serviţi direct din seringă

SÂMBĂTA FIERBINTE

Fete topless, băieţi de bani gata

O apariţie inedită în clubul bucureştean, în toiul nopţii de vineri, a fost Mihai Tutunaru. Tânărul este un obişnuit al cluburilor de noapte şi atrage ca un magnet vedetele de sex feminin. Este, însă, şi un apropiat al unor importanţi oameni de afaceri.

A fost manager la Howard Johnson, un apropiat al omului de afaceri Puiu Popoviciu şi, potrivit surselor noastre, investitor la Club7seven. Însoţit de cinci-şase domnişoare şi câţiva prieteni, Tutunaru nu s-a dat în lături de la nimic: a dansat lasciv cu unele fete, s-a pozat cu dansatoarele şi a beneficiat de un tratament special la masa patronului.

Deşi mulţi au cerut un tratament special din partea asistentelor sexy, tinerii au reuşit să plece pe piciorele lor din club. Nu de altceva, dar sâmbătă a fost iarăşi dezmăţ. Asistentele au servit topless. Senzaţia serii a fost una dintre fete aşezată goală pe bar şi "asortată" cu bunătăţi" pe care invitaţii le-au "cules" cu gura.