Evenimentul Zilei > EVZ Special > La 23 de ani, punct de referință în peisajul presei
La 23 de ani, punct de referință în peisajul presei

La 23 de ani, punct de referință în peisajul presei

Când un om împlinește 23 de ani, e considerat tânăr și, poate, cu capul în nori. Când însă un ziar împlinește această vârstă, acesta poate fi considerat deja un punct de referință în peisajul presei unei țări și chiar, în peisajul presei mondiale.

Doresc Evenimentului Zilei să rămână la fel de prezent în viața noastră, în fiecare zi, cu știri bune și bine scrise, așa cum ne invită chiar titlul său pe care l-a impus în România încă de la primele apariții, și să rămână la fel de interesat de zona culturală și teatrală, ca și până acum.

Teatrul Național „I.L.Caragiale” din București speră ca spectacolele sale și mai ales programul pe care îl propune în această vară, Festivalul Internațional de Teatru NETA 2015 28 august-4 septembrie, să fie un prilej pentru Evenimentul Zilei de a propune publicului său, în an aniversar, în fiecare dintre cele 8 zile ale festivalului nostru, câte un eveniment al zilei teatrale interesant și inedit, din cadrul acestui mare EVENIMENT al anului pentru mulți oameni de teatru din Europa, ce vor veni la București. Vă dorim doar pagini bune și de succes, în continuare! La mulți ani!

Teatrul Național Bucureşti „I.L. Caragiale”

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: