Evenimentul Zilei > Actualitate > La 103 ani a învins molima. Primul gest făcut de femeie i-a șocat pe medici
La 103 ani a învins molima. Primul gest făcut de femeie i-a șocat pe medici

La 103 ani a învins molima. Primul gest făcut de femeie i-a șocat pe medici

O femeie în vârstă de 103 ani a dus o luptă grea împotriva Coronavirus, dar în cele din urmă a reușit să scape cu bine de boală.

O femeie în vârstă de 103 ani din Massachusetts a sărbătorit victoria în fața virusului chinezesc deschizând o bere rece, scrie Foxnews.

Jennie Stejna s-a luptat cu virusul timp de trei săptămâni. A fost diagnosticată cu Coronavirus în timp ce se afla la azilul de bătrâni. Un ziar local a declarat că femeia nu înțelegea foarte bine ce se întâmpla, dar starea ei s-a agravat rapid, ajungând foarte bolnavă.

Recuperarea ei a fost departe de a fi una sigură. Coronavirus este foarte periculos pentru oricine, dar în special pentru persoanele mai în vârstă. Foarte multe case de acomodare pentru bătrâni au fost lovite de virusul chinezesc, lucru ce i-a obligat pe patroni să impună reguli foarte stricte. În azilul în care stătea Stejna au mai fost și alte 33 de cazuri de îmbolnăvire.

„Dar Stejna este o luptătoare”, a declarat familia femeii. Medicii spun că la un moment dat femeia a fost întrebată dacă este pregătită să meargă în rai, iar răspunsul ei i-a șocat: „Hell yes” ( „Să fiu al naibii că da” n.r).

După ce și-a terminat recuperarea, angajații de la azil au surprins-o pe Stejna cu o bere rece. Familia ei a declarat că berea a fost una dintre băuturile ei favorite atunci când era tânără.