Evenimentul Zilei > Justitie > ÎNFRÂNGERE ISTORICĂ pentru Kovesi! ŞEFA DNA ESTE ÎN GENUNCHI! Curtea de Apel i-a dat lovitura de graţie! Breaking news
ÎNFRÂNGERE ISTORICĂ pentru Kovesi! ŞEFA DNA ESTE ÎN GENUNCHI! Curtea de Apel i-a dat lovitura de graţie! Breaking news

ÎNFRÂNGERE ISTORICĂ pentru Kovesi! ŞEFA DNA ESTE ÎN GENUNCHI! Curtea de Apel i-a dat lovitura de graţie! Breaking news

Decizie istorică în procesul dintre fosta procuroră DNA, Mihaela Iorga şi Codruţa Kovesi. Curtea de Apel a sesizat CCR cu privire la art.87, alin.8 din Legea nr.304/2004, iar ordinul semnat de şefa DNA de revocare a procurorului Mihaela Moraru a fost SUSPENDAT de la executare până la pronunţarea instanţei de fond asupra actiunii in anularea ordinului.

O decizie foarte importantă a Justiţiei! Procurorul Mihaela Moraru a CÂŞTIGAT în primă instanţă procesul împotriva şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. Curtea de Apel a sesizat CCR cu privire la art.87, alin.8 din Legea nr.304/2004, iar ordinul semnat de şefa DNA de revocare a procurorului Mihaela Moraru a fost SUSPENDAT de la executare până la pronunţarea instanţei de fond asupra actiunii in anularea ordinului.

#FiatJustitiaEtPereatMundusZZYZZZZ

 

“Complet: S8 Completul 8 fond Tip solutie: Alte soluţii Solutia pe scurt: Respinge exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a paratului Procurorul-sef al DNA, ca neintemeiata. Admite in parte cererea de sesizare a Curtii Constitutionale. Sesizeaza Curtea Constitutionala cu exceptia de neconstitutionalitate a art.87, alin.8 din Legea nr.304/2004. Respinge ca inadmisibila cererea de sesizare a Curtii Constitutionale cu exceptia de neconstitutionalitate art.87, alin.9 din Legea nr.304/2004. In baza art.14 din Legea nr.554/2004, suspenda executarea Ordinului nr.301/05.07.2017 emis de Procurorul Sef al DNA pana la pronunţarea instanţei de fond asupra actiunii in anularea ordinului. Cu recurs in 48 de ore de la pronuntare in ceea ce priveste cererea de sesizare a Curtii Constitutionale. Cu recurs, in 5 zile de la comunicare, in rest. Recursul se depune la Curtea de Apel Bucuresti-sectia a VIII-a sub sanctiunea nulitatii. Pronunţată prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei, in conditiile art.396, alin.2 NCPC, azi 27.09.2017. Document: Hotarâre 27.09.2017”