Evenimentul Zilei > EVZ Special > Cuplu-șoc la Parchetul European? „Mama” DNA revine în prim-plan. Cutremur în justiție
Cuplu-șoc la Parchetul European? „Mama” DNA revine în prim-plan. Cutremur în justiție

Cuplu-șoc la Parchetul European? „Mama” DNA revine în prim-plan. Cutremur în justiție

Jurnaliștii de la Lumea Justiției notează că Laura Codruța Kovesi se pregătește să dea „lovitura” în noul post pe care urmează să îl ocupe.

Conform acestora, au început să circule zvonuri conform cărora Kovesi vrea să o numească drept consilier pe Monica Macovei, unul dintre cei mai controversați miniștri ai Justiției.

„Treburile par să meargă ca unse pentru Laura Codruța Kovesi în drumul ei de preamărire pe cale europeană. După ce s-a negociat, s-a stabilit, s-o fi promis sau vândut deja pentru ca Nefertiti cea Detronată să ocupe postul de procuror-șef european, când credeam că nu se poate mai rău, aflăm că gluma e și mai groasă de-atât.

Umblă vorba prin târg că madam Kovesi și-a pregătit deja locușorul ca procuror-șef european și s-a gândit la toate, inclusiv la cine să o sfătuiască pe perioada mandatului. Și la cine credeți că s-a gândit? Ei bine, taman la Monica Macovei, ministresă văzută responsabilă pentru distrugerea Justiției din România! Cea care a și susținut-o în funcțiile deținute, crescând-o pe Kovesi de mică, cum s-ar zice, și care s-a autointitulat pe afișele de candidată că „mama DNA”.

Ei bine, această mamă a DNA va fi consilieră lui Kovesi în Parchetul European. Kovesi avea numai 33 de anișori când soroșista Macovei a adus-o de la Sibiu, prezentând-o ca procuror performant (cu 3 dosare) și o speranța pentru viitor. Ce a făcut prin România știe toată lumea. Să vedeți dezastru ce va fi la Parchetul European cu echipa asta de șoc! Încă ne întrebăm, văzând cu ce fel de oameni se populează o instituție-speranță, care este de fapt scopul acestei structuri, căci zău nu ne miroase a bine”, scrie sursă citată.