Discursul susținut, luni, de președintele Klaus Iohannispe tema exploziei de cazuri de coronavirus în România a fost criticat de un artist cunoscut. Este vorba despre Mugur Mihăescu, afectat de deciziile ce vizează impunerea unor noi măsuri restrictive. Și asta pentru că fostul component al grupului „Vacanța Mare” deține un local pe care acum trebuie să pună lacătul temporar.

Artistul cunoscut pentru interpretarea personajului „Garcea” s-a exprimat în cadrul unui mesaj video și i s-a adresat șefului de la Cotroceni. „Bună seara d-le preşedinte Iohannis. Am ascultat cu mare interes declaraţia dvs. de la Cotroceni, din seara aceasta şi, ca orice cetăţean responsabil, sunt de acord. Trebuie să închidem HoReCa, teatre, şcoli, sport, pentru ca în decembrie să putem avea alegeri Apoi, le vom deschide din nou înainte de alegeri”, a spus Mugur Mihăescu.


Nume de cod „Mihai”. Mugur Mihăescu a recunoscut că și-a turnat prietenii la Securitate: „M-au bătut…”

S-a aflat! Pentru ce a fost recrutat Mugur Mihăescu de Securitate. Reacția lui „Garcea”


„Multă baftă la alegeri!”

El a continuat: Vom avea alegeri. Ca de obicei, cum am avut şi la precedentele alegeri, vom avea chefuri spontane ale susţinătorilor, pe care nu putem să îi împiedicăm să sărbătorească victoria, nu-i aşa? Se vor face în cel puţin 3.300 de localităţi, cum s-a întâmplat şi la alegerile trecute.

După care ne vom infecta iar şi vom închide, din nou, HoReCa, teatre, şcoli. Şi sportul. Păi, dom’ preşedinte, îmi dă cu minus. Adică, sunt vreo câteva milioane de oameni cărora le cereţi să se sacrifice. Care nu vor mai avea locuri de muncă până atunci. Care nu vor mai avea bani. Vor avea copiii făcuţi ‘ţăndări’ de la şcolile online fără internet (…) Şi s-ar putea ca oamenii să aibă la alegeri o altă opţiune.

Aşa că, sfatul meu, dacă vreţi să le câştigaţi, gândiţi-vă de  două ori dacă le organizaţi acum sau nu. Dar, oricum, dacă le organizăm, ştim ce facem: înainte de Revelion închidem Horeca, şcoli, teatre şi sport (…) Vă doresc multă sănătate. Multă baftă la alegeri!”,