Preşedintele PNL a declarat că vrea să schimbe regulile jocului politic, acesta fiind motivul pentru care a lăsat oraşul al cărui primar este, pentru a veni în Capitală. "Eu vin de la Sibiu la Bucureşti pentru că vreau să schimb regulile jocului politic. Cred că e un motiv suficient de bun de a mă vota. La noi, în România, se poate. Acesta este mesajul cu care vin în faţa românilor. Am demonstrat la Sibiu că se poate. În România, se poate. Şi aceasta e oferta mea pentru români", a declarat Iohannis, la Realitatea TV.

Iohannis a vorbit şi despre strategia sa de pre-campanie, care va începe mâine. Preşedintele PNL a anunţat că va merge în fiecare organizaţie judeţeană şi va intra în contact direct cu oamenii. "Vom avea o campanie foarte intensă, foarte bine construită şi vom ajunge în foarte multe locuri. Am o echipă foarte bună care va duce mesajul mai departe", a declarat Iohannis.

Legat de proiectul cu care speră că va câştiga alegerile prezidenţiale, preşedintele PNL a declarat că acesta se bazează în principal pe economie. "Vrem să venim cu o abordare unde politica fiscală prevalează şi de acolo decurge politica bugetară. Nu cum avem un guvern care numără banii şi apoi vine cu o altă filosofie. Trebuie să lăsăm poveştile, să ne apucăm de treabă. Eu vreau să garantez statul de drept pentru România", a mai spus Iohannis, care a garantat că justiţia va rămâne independentă în mandatul său. "Putem să credem că candidatul PSD are vreodată intenţia să garanteze justiţia independentă, cu toţi baronii locali în vizorul procurorilor?", a continuat acesta.

Te-ar putea interesa și: