Evenimentul Zilei > Politica > Klaus Iohannis: După părerea mea, cel târziu în 2016 după alegerile parlamentare va fi partidul meu la guvernare
Klaus Iohannis: După părerea mea, cel târziu în 2016 după alegerile parlamentare va fi partidul meu la guvernare

Klaus Iohannis: După părerea mea, cel târziu în 2016 după alegerile parlamentare va fi partidul meu la guvernare

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a afirmat că România are nevoie un alt guvern și că cel mai târziu în 2016, după alegerile parlamentare va fi PNL la guvernare.

"Este nevoie de o schimbare de Guvern, pentru ca Guvernul pe care il avem acum este pur si simplu ineficient. Este clar ca nu este suficient sa-mi doresc sa avem alt Guvern. Dupa pararea mea, cel tarziu in 2016 dupa alegerile parlamentare va fi partidul meu la guvernare. In anul 2015 este foarte posibil sa avem o schimbare a raporturilor in Parlament. Se schimba raportul puterilor. Este posibil ca in 2015 sa ajungem la alta majoritate in Parlament. Formatiunile din Parlament isi pot schimba optiunile", a mai spus Iohannis, invitat la stirileprotv.ro.

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a spus că vrea să schimbe legea migrației și că dorește un Parlament mai mic.

"Acum ne concentram total pe campania pentru prezidentiale. Dupa aceea, imediat, voi veni eu daca doriti, mai bine cineva care reprezinta partidul, sa vedem cati parlamentari din orice formatiune vor dori sa vina de partea noastra. Sunt impotriva migratiei politice iar acest lucru nu va fi incurajat de nimeni. Ba chiar vreau sa ma inteleg cu partidele politice dupa alegeri sa schimbam legea migratiei. Daca vom avea un Parlament mai mic si mai competent, atunci aceste migratii vor disparea. Toata lumea este de acord ca Parlamentul pe care il avem acum, cu aproape 600 de parlamentari, este mult prea mare. Se vede ca nu functioneaza, sunt prea multi", a mai spus Iohannis.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: